A Girona

Localitzat en un voral de l’AP-7 un camioner ebri que va abandonar el seu tràiler en flames

Localitzat en un voral de l’AP-7 un camioner ebri que va abandonar el seu tràiler en flames

MOSSOS D'ESQUADRA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents dels Mossos de Girona han detingut aquesta matinada, a Sant Gregori, el conductor d’un camió que va abandonar el seu vehicle en flames. L’home, de 44 anys estava ebri. Els fets es van iniciar ahir, cap a les 23.00 hores, quan els Mossos del sector de Girona van rebre l’avís de dirigir-se fins al punt quilomètric 59,5 en sentit sud de l’AP-7, just després de la sortida 6B, ja que un testimoni havia vist com un camioner feia esses mentre conduïa.

Mentre s’hi dirigien van ser informats que a l’esmentat camió, que transportava sabó i roba, li sortien espurnes d’una roda. A l’arribar al lloc, els agents ja van veure el camió aturat amb la tractora cremant-se amb gran virulència. De seguida el foc es va estendre al semiremolc.

Després de fer les tasques de protecció de la via s’ha facilitat la desviació de la circulació a través de la sortida 6B i l’entrada per tornar els vehicles per l’AP-7 sud.

Quan els bombers van apagar el foc, els mossos van comprovar que no hi havia ningú dins de la cabina. Estès al voral

hi havia ningú dins de la cabina. Estès al voralFinalment, i efectuant recerca per la zona, van trobar el conductor ajagut a terra a uns 20 metres del vehicle, en un turó situat al marge dret de l’autopista, amagat entre uns matolls.

Els mossos van observar que presentava signes evidents d’anar sota l’alta influència de begudes alcohòliques, per la qual cosa se li van fer les proves de detecció.

Notícies relacionades

Després de fer-li les proves, el camioner va donar un resultat positiu d’1,12 mg/l d’alcohol per litre d’aire expirat. Set vegades més del permès. Ha sigut detingut.

Entrada la matinada es van poder restablir només dos carrils, i uns altres dos es mantenen tancats per efectuar els treballs de retirada del vehicle, de tot el combustible, així com per poder refer l’asfalt de la via afectada.