Detinguda una dona a Lleida per agredir amb una arma blanca la seva parella

  • La policia va detenir la dona de 35 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Lleida, per un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar

Detinguda una dona a Lleida per agredir amb una arma blanca la seva parella
1
Es llegeix en minuts

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir ahir una dona per agredir presumptament al pit la seva parella amb una arma blanca.

Segons ha informat la policia local a través d’un comunicat, uns testimonis van alertar una patrulla al voltant de les 19.45 hores d’ahir dijous a l’assegurar que una parella s’estava discutint a la plaça Josep Solans de la capital del Segrià.

Una vegada al lloc, una patrulla va comprovar que un dels testimonis tenia retinguda la dona, que estava «molt alterada», i els va explicar que minuts abans la parella estava discutint i que l’home cridava que ella l’havia apunyalat.

Una ferida al pit

Així mateix, l’home s’aixecava la samarreta i mostrava una ferida que, presumptament, li havia fet la dona al pit.

Malgrat que l’home ja no es trobava al lloc, la Urbana va iniciar-ne la recerca fins que va aconseguir trobar-lo en un carrer pròxim amb una ferida al pit que necessitava sutura i amb diverses marques de cops i rascades per la cara i el cos. L’home, afegeix la policia, els va dir que no era la primera vegada que passava, però que no havia denunciat mai.

Notícies relacionades

Finalment, la víctima va ser traslladada en ambulància fins a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, on es van realitzar les cures pertinents.

Per la seva part, la policia va detenir la dona de 35 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Lleida, per un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar.