A Mèxic

Uns narcos tranquil·litzen uns turistes que havien entrat al seu territori

  • Els dos joves, que miraven d’anar a Cancún, suplicaven que no els matessin

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Aaron i el Logan són dos turistes nord-americans que estaven passant les seves vacances a Mèxic. Anaven conduint la seva furgoneta quan, de sobte, un grup d’homes armats els va donar l’alto. Tot i que ells volien anar a Cancún, s’havien endinsat en territori d’un grup de narcotraficants al Poblat d’Isidro Cortes Rueda, a Tabasco, i ells no ho sabien.

Els narcos es van adonar que es tractava d’uns turistes confusos i els van insistir «‘no problem’» però, presos pel pànic, els dos joves van començar a hiperventilar, a posar-se les mans al cap i al pit i a demanar sisplau que no els matessin. De fet, per un moment sospiten que es desmaiaran. Els turistes miren d’explicar com han arribat fins allà, però pels nervis no es poden fer entendre.

Van ser els mateixos narcotraficants els que van tranquil·litzar els dos nois. De fet, un d’ells els va comentar que havia viscut quatre anys a Las Vegas.

Notícies relacionades

Al final, un narcotraficant s’acosta al conductor, l’abraça, li demana que es tranquil·litzi i li explica com arribar a la seva destinació.

El vídeo va ser gravat per la càmera de l’interior del cotxe i, tot i que s’ha fet viral ara, els fets van ocórrer el febrer del 2020.

Temes:

Turisme Mèxic