Per l’òmicron

L’alcalde de Londres, «increïblement preocupat» pel contagi entre metges i policies

  • El nombre de persones infectades a la ciutat s’ha incrementat un 28,6% l’última setmana

mbenach38942047 wol003  london  united kingdom   18 06 2017   london mayor s170618170024

mbenach38942047 wol003 london united kingdom 18 06 2017 london mayor s170618170024 / WILL OLIVER

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’alcalde de Londres, Sadiq Khan, va dir aquest dissabte estar «increïblement preocupat» per l’absència de personal a serveis públics com la Sanitat i la Policia, a causa del ràpid increment dels contagis de la variant de la covid òmicron.

En declaracions a la BBC, Khan va animar la gent a vacunar-se amb la dosi de reforç i també els que encara no han rebut la primera, als quals els va dir que «mai és tard» per immunitzar-se.

Òmicron és ja la variant dominant a la capital britànica, on els contagis s’han vist incrementats un 28,6% l’última setmana, segons xifres de les autoritats britàniques.

«El gran problema que tenim és el nombre de londinencs que han tingut el virus i això porta grans problemes quant a les absències de personal i la capacitat dels nostres serveis públics per funcionar a uns nivells òptims», va afegir Khan.

Dosi de reforç

«Estic increïblement preocupat –va indicar el regidor– per l’absència de personal a la Sanitat pública, a la brigada de bombers, al servei de policia, a les nostres autoritats locals. És per això que és tan important que tothom amb dret al reforç el rebi», va ressaltar.

Notícies relacionades

L’alcalde de Londres va visitar aquest dissabte l’estadi de futbol del Chelsea, Stamford Bridge, on la gent es pot vacunar sense necessitat de comptar amb cita prèvia.

Segons les últimes xifres, el nombre de contagis per coronavirus al Regne Unit va marcar ahir un altre rècord des de l’inici de la pandèmia, per tercer dia consecutiu, a l’assolir 93.045 casos en 24 hores, uns 5.000 més que el dia anterior, mentre que les hospitalitzacions s’han disparat un 8,1% els últims set dies.

Temes:

Londres Médicos