Audiència de Barcelona

20 anys de presó per als autors de la triple violació de Sant Boi

20 anys de presó per als autors de la triple violació de Sant Boi

Manu Mitru

2
Es llegeix en minuts
J. G. Albalat
J. G. Albalat

Redactor

Especialista en judicials

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’Audiència de Barcelona ha condemnat a 20 anys de presó els tres acusats de la triple violació a una jove en un descampat de Sant Boi de Llobregat al qual havia sigut traslladada després de sortir d’una discoteca de Molins de Rei la matinada del 19 de maig del 2018. El tribunal considera cadascun dels homes autors d’un delicte d’agressió sexual així com a cooperadors necessaris del mateix delicte comès pels seus altres dos companys. Els processats la van violar un a un a l’interior d’un vehicle i després la van deixar abandonada. Mentre un abusava d’ella, els altres dos la subjectaven perquè no se li resistís. La víctima haurà de ser indemnitzada amb 45.360 euros.

El fiscal va reclamar en el judici per a dos imputats 43 anys de presó i per al tercer, 46 anys. Aquest últim no només la va agredir sexualment, sinó que també la va fotografiar a l’interior de vehicle, seminua i amb els glutis al descobert, i va distribuir les imatges, en què apareix algun dels implicats, a terceres persones a través del WatshApp. No obstant, l’acusat d’aquest delicte ha sigut absolt perquè no ha quedat acreditat que les imatges la veiessin altres persones alienes al grup.

Notícies relacionades

El testimoni de la víctima en la vista va ser aterridor. Aquella nit va quedar amb una amiga. Primer van anar a sopar i després a una discoteca de Molins de Rei. Una vegada dins, va beure i va consumir cocaïna i haixix, va admetre la noia. Al tancar el local, a les sis de la matinada i quan la seva amiga se n’havia anat, se’n va anar amb un grup. Quan era per unes naus, un vehicle se li va parar al costat. A dins hi anaven diversos joves. «Em van agafar dels cabells, em van arrossegar i em van posar al maleter», va explicar.

En un lloc recòndit

El vehicle es va dirigir cap a un descampat pròxim a la zona de la Ciutat Cooperativa de Sant Boi de Llobregat. La fiscalia sosté que després de parar el cotxe i «amb coneixement de l’estat» de la noia, «que eren altes hores de la matinada, que es trobaven en un lloc recòndit i que eren una majoria de tres», els processats «posats de previ i comú acord», li van treure el sostenidor, li van deixar els pits al descobert i li «van abaixar les mitges amb força», fins a trencar-les. Després, un darrere l’altre la van atacar sexualment, obligant-la a fer fel·lacions i penetrant-la.