Emprenedors

Pixie Curtis, la nena que guanya 120.000 euros amb el seu propi negoci

  • Amb l’ajuda de la seva mare, ha llançat una marca de joguines que el primer mes ha facturat 120.000 euros

Pixie Curtis, la nena que guanya 120.000 euros amb el seu propi negoci

Pixie’s Fidgets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Pixie Curtis és una nena australiana que, amb tan sols 10 anys, s’ha convertit en empresària. Amb l’ajuda de la seva mare, Roxy, ha creat un negoci de joguines anomenat Pixie’s Fidgets.

Mare i filla van llançar la seva marca al maig i els productes es van esgotar per complet en dos dies. Durant el primer mes, van facturar 120.000 euros.

Els negocis de Pixie

No és el primer projecte que porta el nom de Pixie. Quan ella era una nadó, la seva mare va crear un negoci d’accessoris per al cabell anomenat Pixie’s Bows.

Ara, les dues companyies, Pixie’s Fidgets i Pixie’s Bows, pertanyen a Pixie’s Pix, i venen joguines, roba i accessoris per a nens.

Retirar-se amb 15 anys

Notícies relacionades

La mare ha explicat que ha preparat el negoci perquè la petita es pugui retirar als 15 anys. De tota manera, ha afegit que és bastant improbable atès l’impuls emprenedor de la seva filla.

«El més emocionant per a mi és l’esperit emprenedor que té a una edat tan jove. Jo mai el vaig tenir, tot i que em van inculcar que havia de triomfar», ha explicat la mare de Pixie a The Sun