Atac al carrer

Els Mossos investiguen una presumpta agressió homòfoba a l’Eixample de Barcelona

  • Un grup d’homes va demanar tabac a la víctima i quan aquesta va respondre que no fumava, el van agredir per l’esquena i li van dir ‘maricon’

Els Mossos investiguen una presumpta agressió homòfoba a l’Eixample de Barcelona
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra investiguen una presumpta agressió homòfoba contra un jove ocorreguda dilluns de matinada al carrer de la Diputació, al districte de l’Eixample de Barcelona. Segons han informat aquest dimarts fonts de la policia catalana, el noi va ser «atacat per darrere, amb un cop al cap amb el crit de ‘maricon’» per un grup d’homes que li van anar a demanar tabac.

Al respondre’ls que no fumava, alguns dels integrants del grup van girar-se contra ell, quan ja havia reprès la marxa i el van colpejar per l’esquena. Segons el seu testimoni, va caure a terra ensangonat. Un altre jove el va ajudar i va avisar els serveis d’emergències. El jove va ser atès en un hospital públic de la capital catalana.

Notícies relacionades

El jove es va fer ressò dels fets a través de les seves xarxes socials i, al tenir coneixement del succeït, els Mossos es van posar en contacte amb ell per oferir-li la possibilitat de denunciar els fets. Aquest dimarts el jove ha presentat la denúncia i el cos policial ja ha iniciat la investigació per aclarir el succeït. Els agents també han explicat que estan treballant per identificar, localitzar i detenir els presumptes agressors.

El regidor de Drets de Ciutadania de l’Ajuntament de Barcelona, Marc Serra, ha reaccionat a les xarxes a aquesta nova agressió homòfoba i ha assegurat que l’Oficina per la No-Discriminació ha activat els seus protocols per oferir recolzament jurídic i psicosocial a la víctima.

Temes:

Homofòbia