Succés a Bagergue

Un mort i una ferida greu per una fuita de monòxid de carboni a la Vall d’Aran

  • L’accident podria haver-se degut a la mala combustió d’una caldera, tot i que no es descarta una fuita de gas 

Un mort i una ferida greu per una fuita de monòxid de carboni a la Vall d’Aran
1
Es llegeix en minuts
EFE

Un home ha resultat mort i una dona ha resultat ferida greu a conseqüència d’una fuita de monòxid de carboni en un pis del municipi de Bagergue, a la Vall d’Aran (Lleida), han informat a EFE fonts de la policia catalana i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els serveis d’emergències i els Pompiers d’Aran han sigut alertats sobre les 14.30 hores d’aquest dissabte d’aquest succés, que ha tingut lloc en una vivenda ubicada al Camí Pesola, a la zona de Naut Aran, al municipi de Bagergue.

A conseqüència de la fuita ha mort un home, d’uns 60 anys. La víctima ha sigut traslladada en primera instància pels Pompiers a l’Hospital de Vielha, però al centre sanitari no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Notícies relacionades

A conseqüència de la fuita, ha quedat ferida una dona de 40 anys, que ha sigut traslladada pels Pompiers per carretera fins a un punt de Vielha on l’han recollit efectius del SEM, que amb un helicòpter l’han traslladat fins al centre sanitari Moisés Broggi de Sant Joan Despí (Barcelona), on ha quedat ingressada a la cambra hiperbàrica de l’hospital.

Els Mossos han obert una investigació per mirar d’aclarir l’origen de la fuita, que podria deure’s a la mala combustió d’una caldera, tot i que tampoc es descarta una fuita de gas.