Trànsit

L’AP7 acumula 22 quilòmetres de retencions en l’operació sortida del pont de la Immaculada

L’autopista registra cues tant al sud com al nord de Barcelona mentre que els que pugen a la Cerdanya per la C16 tenen 13 quilòmetres de marxa lenta

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un pont de cinc dies no podia pretendre registrar un trànsit tranquil. Amb un dissabte assolellat, a més, molts dels que tenien dubtes de si anar-se’n o quedar-se hauran fet quilòmetres per disfrutar d’uns dies de festa. L’operació sortida, no obstant, està resultant complicada, amb fins a 22 quilòmetres a diversos punts de l’AP7. També avancen al ralentí els que pugen a la neu per la C-16 i experimenten la pèrdua d’un carril quan aquesta via ràpida perd un carril a l’arribar a Berga. Allà els quilòmetres de cua són 13.

Les retencions a l’AP7 es registren a Granollers (sentit nord, vuit quilòmetres de congestió), Gelida (direcció sud, set quilòmetres de cua), Olèrdola (cap a Tarragona, amb cinc quilòmetres de processó) i el Papiol (dos quilòmetres d’aturada cap al nord). En el cas del tram al sud de Barcelona, un accident sembla ser el causant del caos, ja que ha obligat a tallar dos carrils. Una altra via amb problemes és l’A2: tres quilòmetres de retencions a Abrera i dos més al Bruc, en els dos casos, en direcció Lleida. També les rondes de Barcelona van molt carregades, així que això va per llarg. Divendres entre les tres i les vuit de la tarda van sortir de l’àrea metropolitana de Barcelona 171.542 vehicles, el 35,37% del total esperat, prop de 485.000 cotxes.

Temes:

Trànsit