En quarantena

Un brot de coronavirus obliga a aïllar 11 membres de l’UME que van donar positiu a La Palma

  • Van donar negatiu al test d’antígens que se’ls va fer abans de traslladar-se des de la Península, i positiu en la prova que els van practicar a l’illa

Un brot de coronavirus obliga a aïllar 11 membres de l’UME que van donar positiu a La Palma

Ministerio de Defensa

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els 11 membres de la Unitat Militar d’Emergències (UME) que han donat positiu de coronavirus a La Palma estan en quarantena des de fa una setmana a l’aquarterament El Fuerte, van informar aquest dijous a EFE fonts de l’UME.

Les fonts han indicat que els membres de la Unitat Militar d’Emergències estan vacunats i els 11 afectats per aquest brot són asimptomàtics.

Els 11 militars afectats van donar negatiu al test d’antígens que se’ls va fer abans de traslladar-se des de la Península, i positiu en la prova que els van practicar a La Palma.

Notícies relacionades

Després d’aquest positiu van ser traslladats a l’hospital general de La Palma, on van donar positiu a la prova PCR, amb la qual cosa es va confirmar el contagi, mentre que la resta de membres de l’UME a l’illa han donat negatiu.

Els membres de la Unitat Militar d’Emergències s’han traslladat a La Palma amb motiu de l’erupció volcànica que es va iniciar el 19 de setembre.