Lecer, activitats a un sol un clic i de forma instantània

Lecer proposa activitats variades i més flexibilitat al moment de triar-les. La plataforma revoluciona el sector per disfrutar de l’oci i el temps lliure amb activitats geolocalitzades.

Lecer, activitats a un sol un clic i de forma instantània
3
Es llegeix en minuts

Lecer es presenta amb el gran objectiu de formar part de la vida diària de les persones per treure el màxim partit al seu temps lliure. D’una banda, els usuaris de la plataforma podran reservar en activitats que normalment no s’ofereixen ‘online’, podran regalar experiències de manera senzilla, ja sigui com a carta regal ‘online’ o física (totalment personalitzada amb nom, experiència regalada, disseny i molt més) i disfrutar d’un regal que no caduca i que, a més, es pot canviar. D’altra banda, els proveïdors d’experiència poden oferir fàcilment la seva experiència a través de la plataforma i garantir que tot el procés es compleixi, inclòs el cobrament.

Sota aquestes premisses es crea Lecer (www.lecer.app), una nova plataforma que reuneix experiències de tota mena per fer en el temps lliure, no només durant les vacances, sinó cada dia, cada cap de setmana, sol o en família, en parella o amb amics... Lecer està ple d’idees i ofertes per a tots els gustos. 

Lecer ofereix activitats a tot Espanya

Lecer ofereix activitats a tot EspanyaAl mercat hi ha diferents plataformes d’experiències molt centrades en viatges i en gastronomia, més limitades quant a horaris o dates i en moltes ocasions les persones no arriben ni a disfrutar-les. Des de Lecer proposen activitats variades als usuaris i més flexibilitat al moment d’elegir-les, una experiència d’oci completa, de tota mena i per a qualsevol públic: activitats en què l’adrenalina és la protagonista, per als apassionats de la gastronomia, per als més viatgers, esdeveniments de tota classe, flamenc, ioga, llançament de destrals, surf, pònting, caiac, busseig, una visita guiada a uns cellers, salt en parapent... Fins i tot una activitat en una habitació de la ràbia on les persones poden destruir objectes i treure’s l’estrès de sobre. Lecer ofereix oci de manera molt transversal.

Avantatges per als proveïdors d’experiències

Avantatges per als proveïdors d’experiènciesLa web (www.lecer.app) funciona com a mitjancer entre els usuaris que vulguin buscar un passatemps diferent i els proveïdors d’experiències, que publiciten els seus serveis a la plataforma sense cap cost.

Lecer serveix de gran ajuda per a molts dels proveïdors d’experiències que encara no es troben en el món digital. Actualment, la clau de les empreses per atraure clients és tenir presència a Internet i aparèixer no només quan el seu públic objectiu l’estigui buscant (ja sigui per temàtica o per ubicació geogràfica), sinó poder realitzar tot el procés de forma senzilla i ‘online’, incloent-hi les reserves i les confirmacions.

Notícies relacionades

El personal de Lecer s’encarrega de facilitar la vida als proveïdors responsabilitzant-se de mediar, localitzar i concretar tots els detalls de l’experiència. El client final no paga res fins que estigui tot confirmat, però Lecer es responsabilitza de tot el procés per assegurar el cobrament al proveïdor.

Sorprèn els teus per Nadal

Sorprèn els teus per NadalS’acosta el Nadal i, sí, és hora de començar a pensar en els regals. Arriba l’època de les grans cues als centres comercials, la multitud de gent a les botigues i l’estrès de buscar un regal. Lecer ofereix idees diferents per aconseguir un regal original. Davant l’etern dilema de què regalar, una experiència sempre és una gran opció, sobretot si es pot canviar... I és que la targeta regal no caduca i dona la màxima llibertat a qui rep el regal: podrà triar la data de l’activitat i si prefereix canviar-la per una altra. També es pot optar per la clàssica targeta regal amb diners per gastar a la plataforma. Una època ideal per provar aquesta plataforma, ja sigui per regalar a un ésser estimat o a tu mateix.