Successos

Els Mossos investiguen dos apunyalaments a Rubí i Sant Quirze

  • Una de les víctimes és un menor de 17 anys

Els Mossos investiguen dos apunyalaments a Rubí i Sant Quirze

Mossos

1
Es llegeix en minuts

Dues persones, una un menor de 17 anys, van ser apunyalades divendres a la nit en sengles baralles a les localitats barcelonines de Rubí i Sant Quize del Vallès, han informat a Efe fonts dels Mossos i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El primer dels successos va tenir lloc sobre la una de la matinada en un aparcament situat al número 57 del carrer Marconi de Rubí (Barcelona), on un home va quedar ferit en una baralla amb arma blanca que va tenir lloc a l’interior de l’estacionament.

L’home va ser traslladat per efectius del SEM en estat menys greu a la Mútua de Terrassa per ser atès al centre hospitalari. Els Mossos van detenir posteriorment dues persones com a presumptes autores de l’apunyalament.

Posteriorment, cap a les tres de la matinada, als voltants de la discoteca Waka, al terme municipal de Sant Quize del Vallès, al límit amb Sabadell, els efectius del SEM van atendre dues persones, una en estat menys greu per intoxicació etílica, i un menor de 17 anys, que presentava ferides d’arma blanca, en estat greu.

Notícies relacionades

Tots dos van ser traslladats pel SEM al complex hospitalari del Parc Taulí, on van quedar ingressats.

Fonts dels Mossos han explicat a Efe que han obert una investigació per mirar de determinar les circumstàncies d’aquest succés, especialment els motius de l’apunyalament i si es va perpetrar durant una baralla o si la víctima va ser assaltada.