En tots els comptes

¿Com es poden veure les lletres de les cançons a Spotify?

FILE PHOTO: Headphones are seen in front of a logo of online music streaming service Spotify,  February 18, 2014 REUTERS/Christian Hartmann//File Photo

FILE PHOTO: Headphones are seen in front of a logo of online music streaming service Spotify, February 18, 2014 REUTERS/Christian Hartmann//File Photo / Christian Hartmann (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La plataforma de música en ‘streaming’ Spotify ha introduït una nova funció amb la qual es podran veure les lletres de les cançons que estiguin escoltant els usuaris tant en els comptes Premium com en els gratuïts.

Des d’aquest dijous els usuaris podran utilitzar aquesta nova funció, denominada ‘Lletres’, en la seva versió per a mòbils amb sistemes Android i iOS, ordinadors, consoles i televisions intel·ligents, segons ha informat la plataforma en un comunicat.

Activar la funció als dispositius

Per activar aquest nou ús de l’aplicació, els usuaris de mòbils hauran de tocar a la ‘Vista de reproducció actual’ mentre escoltin la cançó i hauran de lliscar cap amunt per poder veure els ‘lyrics’. A més, aquests usuaris podran compartir la lletra a les xarxes socials.

Notícies relacionades

Els que utilitzin l’ordinador hauran de prémer la icona del micròfon que apareix a la cantonada inferior dreta. D’aquesta manera es podrà veure automàticament la lletra de la cançó que s’estigui reproduint.

Als televisors intel·ligents, els usuaris hauran de desplaçar-se a la cantonada del botó dret fins al botó de la lletra i després hauran d’anar a la funció ‘Activar lletra’. En aquests dispositius no es podrà compartir la música a les xarxes socials.

Temes:

Spotify