WhatsApp from Meta: què significa

  • Malgrat el canvi de nom, l’aplicació de missatgeria instantània continua funcionant com fins ara

WhatsApp from Meta: què significa
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Des d’inicis de novembre les persones que obren l’aplicació de missatgeria instantània ja no llegeixen ‘WhatsApp from Facebook’, sinó ‘WhatsApp from Meta’. El canvi de nom correspon, únicament, a un canvi de marca.

A finals d’octubre, Mark Zuckerbeg anunciava que l’empresa matriu de Facebook passaria a dir-se Metaverso, que en grec significa ‘més enllà’, amb l’objectiu de portar les xarxes socials a un nou nivell.

Segell de l’organització

Incloure ‘from Meta’ és un segell de l’organització perquè l’usuari sigui conscient que està utilitzant una ‘app’ de Meta. Aquest fet facilita que les publicacions puguin estar interrelacionades amb les altres aplicacions del grup, com Instagram o Facebook Messenger, que també han vist el seu nom afectat i ara es diuen Instragram from Meta i Messenger from Meta.

Notícies relacionades

Malgrat el canvi de nom, WhatsApp continua funcionant com fins ara, l’objectiu principal del qual és enviar i rebre missatges, incloent-hi arxius multimèdia i documents.

Un dels objectius de Meta també és millorar la privacitat de les persones, per això continuaran amb el xifratge d’extrem a extrem perquè ningú pugui accedir als xats dels usuaris.