Turisme per a gent gran

¿Quan comença la venda de viatges de l’Imserso?

Més de 3,5 milions de persones han sol·licitat participar en aquestes vacances

imserso vid  22 122925

imserso vid 22 122925

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els viatges de l’Imserso arriben a les agències el 14 de desembre, en què començarà la comercialització del Programa de Turisme Social 2021-2022, que gestiona l’Institut de Gent Gran i Serveis Socials.

Més de 3,5 milions de persones han sol·licitat participar en aquests viatges i rebran per correu postal als seus domicilis i en les pròximes setmanes la carta d’acreditació, en què s’indicarà la data i la destinació que poden reservar.

En aquests moments, després de l’adjudicació definitiva firmada el 2 de novembre, el Programa de Turisme Social està tramitant la formalització dels contractes, «sempre que no s’interposin recursos davant el Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals, una cosa que es coneixerà el 25 de novembre», assenyala l’Institut de Gent Gran.

El Govern va autoritzar la resolució del contracte per a l’organització i execució dels viatges, amb la proposta d’adjudicar dos dels tres lots a Mundiplan (l’UTE d’Iberia, IAG-7 i Alsa) i un a Turisme Social (Ávoris).

Mesures covid

Notícies relacionades

Si no s’impugna l’adjudicació per part d’algun dels licitadors, els viatges seguiran la seva fase d’acreditació, d’oferta i de comercialització dirigida a les persones beneficiàries.

L’Imserso explica que ha iniciat aquesta setmana el procés de coordinació amb els previsibles adjudicataris d’un contracte que, prorrogable fins a la temporada 2023-2024, compleix els requisits de qualitat del programa, i introdueix mesures de seguretat respecte a la Covid, i mantenint uns preus que garanteixen l’oportunitat de viatjar a l’àmplia població sol·licitadora.