Detinguda a Badalona

Simula el seu segrest, el marit paga i ella se’n va al bingo amb els diners

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents dels Mossos han detingut a Badalona una dona de 47 anys, espanyola, per haver-se inventat un segrest i demanar 6.000 euros de rescat. Amb part dels diners, l’arrestada se’n va anar al bingo mentre el seu marit, que va pagar el rescat, s’havia cregut tota la ficció.

Els fets es remunten a la nit del 4 d’octubre, quan la parella de la presumpta víctima va posar en coneixement de la comissaria de Badalona que havia rebut diverses comunicacions a través del mòbil en el qual ella l’informava del segrest i les condicions per alliberar-la. En aquells moments, el denunciant estava sent atès en un centre hospitalari.

Les primeres gestions les van dur a terme agents de la comissaria de Badalona. Després que passades unes hores la presumpta víctima no aparegués, van avisar als especialistes de la Unitat Central de Segrestos i Extorsions perquè s’encarreguessin del cas.

Des d’un primer moment es va tractar com un segrest el delicte denunciat i es va informar l’autoritat judicial amb caràcter d’urgència.

Posada en llibertat

Finalment, els agents van poder comprovar que no estava segrestada i que havia accedit a part dels diners que la seva parella havia pagat en concepte de rescat. Hores més tard, els investigadors la van localitzar, sana i estàlvia, en una sala de jocs d’atzar mentre jugava una partida de bingo. Va ser arrestada per simulació de delicte i extorsió cap al denunciant.

Notícies relacionades

No és la primera vegada que els investigadors d’aquesta especialitat s’enfronten a l’esclariment d’un segrest que finalment resulta fictici. Cada any es computen denúncies per segrest en què la víctima diu que ha estat retinguda per uns desconeguts, ja sigui per obtenir diners per afrontar deutes o satisfer les seves necessitats o bé per ocultar una absència difícilment justificable.

La detinguda, després de declarar en seu policial i sota tutela del magistrat coneixedor de la causa, va ser posada en llibertat amb l’obligació de comparèixer al jutjat quan l’autoritat judicial ho requereixi.