Accident laboral

Mor degollat per una motoserra un operari a Xàbia

L’home es trobava treballant amb una de les màquines que utilitzava per netejar la muntanya

Mor degollat per una motoserra un operari a Xàbia

Tino calvo

1
Es llegeix en minuts

Un home de 42 anys, operari d’una empresa de neteja forestal, va morir ahir després de tenir un accident laboral amb una motoserra al terme municipal de Xàbia, segons va informar el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

Els fets van ocórrer cap a les 12.50 hores, quan es va sol·licitar la intervenció del CICU per assistir a un treballador que s’havia tallat al coll amb una motoserra al parc natural el Montgó, que s’estén pels termes municipals de Dénia i Xàbia. Es tracta de l’empleat d’una empresa de neteja forestal, que estava realitzant tasques a la zona quan, pel que sembla, va caure d’esquena amb la mala sort que la motoserra que manejava per exercir les seves tasques el va colpejar a la jugular.

Després de la trucada d’alerta, des del CICU van mobilitzar una unitat del SAMU i una unitat de Suport Vital Bàsic. No obstant, l’equip mèdic del SAMU només va poder confirmar la mort del treballador quan va arribar al lloc on van ocórrer els desafortunats fets.

Notícies relacionades

Una vegada que es va confirmar la mort la Guàrdia Civil va donar avís al jutjat de guàrdia de Dénia per procedir a l’aixecament del cadàver i el traslladar-lo a l’Institut de Medicina Legal d’Alacant, on avui està previst que se li realitzi l’autòpsia per determinar la causa exacta de la mort, segons el procediment habitual que es realitza en aquests casos.

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Xàbia ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies en què es va produir l’accident laboral mortal i determinar si hi va haver algun tipus de fallada en els protocols de seguretat i determinar les possibles responsabilitats. Els agents van recollir dades al lloc per aclarir l’ocorregut.