Salvat amb RCP

Un militar adopta el gat que va reanimar després de trobar-lo asfixiat per cendres

El caporal ha decidit batejar el felí com a ‘Laguna’ en honor al barri de La Palma

Un militar adopta el gat que va reanimar després de trobar-lo asfixiat per cendres

Borja Suárez/EPC

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un cap de la Unitat Militar d’Emergència (UME) li va salvar la vida a un gat que va trobar exhaust i inconscient per la inhalació de cendres del volcà de La Palma i tant va ser el carinyo que li va agafar a l’animal que ha decidit adoptar-lo.

Aquest militar, segons informa l’UME, es diu Juan Carlos Núñez i després de quinze dies de missió a La Palma torna a casa, però abans ha tingut una última missió, adoptar el ‘Laguna’, el felí al qual li va tornar la vida practicant-li una maniobra de reanimació cardiopulmonar.

Una altra oportunitat

Notícies relacionades

El nom amb el qual ha batejat la seva nova mascota rendeix homenatge al barri de Los Llanos de Aridane que les colades de lava han travessat parcialment. Així mateix, en un vídeo que es va viralitzar a les xarxes socials es pot apreciar com aquest militar li fa el boca a boca al gat amb l’ajuda d’un filtre de plàstic i li realitza un massatge cardíac fins que al final torna a respirar.

Després de ser reanimat, el gat va ser atès per l’equip de veterinaris que assisteix als animals afectats per l’erupció volcànica i després d’haver-se recuperat plenament s’ha unit al seu nou company i salvador.