Successos

Un de mort i diversos ferits en un tiroteig durant una festa de benvinguda d’una universitat de Louisiana, EUA

policia-estados-unidos

policia-estados-unidos

1
Es llegeix en minuts

Almenys una persona ha mort i algunes més han resultat ferides a causa d’un tiroteig que va tenir lloc la nit de dissabte a diumenge durant una festa de benvinguda a la Universitat Estatal de Grambling, a Louisiana, a l’est dels Estats Units.

Els trets van començar entorn de la 1.15 hores als jardins del campus de la universitat, ha explicat una portaveu del centre educatiu, Tisha Arnold, en declaracions a la cadena CNN.

Diverses persones van resultar ferides per les bales, inclòs el mort, que pel que sembla no era estudiant de la universitat. Un estudiant del centre va ser atès al mateix lloc per ferides no mortals, ha indicat Arnold.

Notícies relacionades

«En el moment de l’incident hi havia una festa de benvinguda al Centre de Sopars McCall. Tots els presents es van amagar i van poder sortir quan la Policia de la Universitat va informar que no hi havia perill», ha afegit Arnold. De moment no s’ha identificat cap sospitós.

La Policia Estatal de Louisiana ha obert una investigació i s’han anul·lat totes les festes de benvinguda i les classes de dilluns, ha informat la mateixa universitat a Twitter.

Temes:

Tirotejos