Entre 18 i 35 anys

El bo lloguer de 250 euros per a joves no estarà limitat pel preu de l’arrendament

«Será objecte de desenvolupament d’una reglamentació posterior quan es presenti», afirma la ministra Montero

El bo lloguer de 250 euros per a joves no estarà limitat pel preu de l’arrendament
1
Es llegeix en minuts

El bo lloguer de 250 euros per a joves no estarà limitat pel preu de l’arrendament. Tot i que María Jesús Montero va parlar de rendes mensuals entorn dels 600 euros, el seu Ministeri ha aclarit posteriorment que aquesta ajuda no estarà limitada pel preu de l’arrendament.

Aquesta quantitat es destinarà a joves d’entre 18 i 35 amb feina que no percebin un salari anual superior als 23.725 euros, tres vegades i mig l’Indicador Públic de Renda d’Efectes Múltiples (Iprem). ¿Com sol·licitar el bo? Totes les claus

Notícies relacionades

«Va dirigit a joves que estiguin en una llinda de salaris de l’Iprem vulnerable, amb una ajuda mensual entorn d’aquests 250 euros i serà objecte de desenvolupament d’una reglamentació posterior quan es presenti», ha expressat Montero en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres extraordinari d’aquest dijous en què l’Executiu ha aprovat el projecte de llei dels Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) per al 2022.

El Govern destinarà en els Pressupostos de l’any vinent 200 milions d’euros a finançar aquest bo jove que, segons Montero, servirà per millorar l’emancipació d’un col·lectiu que, malgrat tenir feina, no pot accedir a la vivenda.