A Granada

Un home atropella i mata un motorista quan anava a un judici per conduir begut

El conductor va tornar a donar positiu en alcoholèmia

Un home atropella i mata un motorista quan anava a un judici per conduir begut
1
Es llegeix en minuts

Un Jutjat de Granada ha enviat a presó, comunicada i sense fiança, l’home de 53 anys detingut aquest diumenge després d’atropellar mortalment un motorista, de 54 anys, a la circumval·lació de Granada quan acudia a un judici ràpid per haver donat positiu en alcoholèmia en un control de trànsit el dia abans.

Fonts del Tribunal Superior de Justícia d’Andalusia (TSJA) han informat a Efe que el Jutjat d’Instrucció 9 de Granada, en funcions de guàrdia, atribueix a l’arrestat tres delictes, un per homicidi imprudent per l’atropellament mortal, i dos per conduir sota els efectes de l’alcohol, tant dissabte com diumenge.

El jutjat ha decidit, a més, segons les fonts, acumular les dues causes, ha retirat al detingut el carnet de conduir i li ha retingut el vehicle.

El dia abans, enxampat begut

Segons ha informat Efe un portaveu de la Guàrdia Civil, el conductor, veí d’un poble de l’àrea metropolitana de Granada, va donar positiu en un control d’alcoholèmia dissabte passat, cap a les 9.30 hores, a la carretera N-432, a l’altura del municipi d’Atarfe.

Notícies relacionades

Com és habitual en aquests casos, va ser citat per a un judici ràpid l’endemà i, pel que sembla, quan es desplaçava als Jutjats de Granada aquest diumenge va atropellar mortalment un motorista a la circumval·lació de Granada, al quilòmetre 15 de la GR-30, a l’altura del Parc Tecnològic Ciències de la Salut (PTS) i el parc comercial Nevada Shopping.

Aquest sinistre també va tenir lloc cap a les 9.30 hores i, segons la Guàrdia Civil, el conductor va tornar a donar positiu en alcoholèmia en la prova que se li va practicar després de l’accident.