Dia de l’Amor

Carlos Vives bat un rècord Guinness amb un aplec de petons virtual

  • El cantautor va reunir el 18 de setembre a través de Zoom el màxim nombre de parelles besant-se ‘online’

Carlos Vives bat un rècord Guinness amb un aplec de petons virtual

Shutterstock

1
Es llegeix en minuts
EFE

El cantautor colombià Carlos Vives va aconseguir un rècord Guinness a l’aconseguir aplegar de manera virtual el màxim nombre de parelles besant-se durant la celebració del Dia de l’Amor i l’Amistat. La convocatòria va coincidir, a més, amb la promoció que fa Vives de ‘Besos en cualquier horario’, un senzill en què uneix el seu talent al dels veneçolans Mau i Ricky, i al de Lucy Vives, la seva filla, que debuta com a cantant.

L’aplec es va realitzar el 18 de setembre a través de la plataforma Zoom i hi van participar parelles majors d’edat de diverses parts del món, segons va informar aquest dimarts l’oficina de premsa de l’artista. Les parelles participants s’havien de besar durant no pas menys de 20 segons, amb la qual cosa complien el principal motiu del repte que es va poder veure a través de Tik Tok.

Notícies relacionades

Després de fer els càlculs respectius, Guinness World Records va avalar la marca de la quantitat de parelles «més elevada besant-se ‘online’ simultàniament», va detallar la informació. «Celebro l’amor i l’alegria de Mau, de Ricky, de la meva filla Lucía i tot l’amor que li han donat a ‘Besos en cualquier horario’. Gràcies per unir-vos a aquest repte, amb la certesa que tots els dies trenquem aquest rècord, gràcies per ser tan carinyosos amb nosaltres i a l’organització de GWR per tot el seu suport», va dir Vives citat en un comunicat.

‘Besos a cualquier horario’ actualment està en les llistes virals de cançons més escoltades a Colòmbia i Costa Rica, i lidera, a més, la ràdio pop a Xile i l’Equador. Igualment, ha ingressat en les llistes digitals a Apple Music i iTunes en llocs com Indonèsia, Tailàndia, els Emirats Àrabs Units, Xipre, Singapur i Estònia, entre d’altres. La cançó formarà part del pròxim àlbum de Vives, ‘Cumbiana 2’, en el qual l’artista seguirà l’estela de ‘Cumbiana’, en què explora els orígens de la cúmbia.

Temes:

Rècords