A La Rioja

Un conductor, positiu en totes les drogues: «Anava veient els arbres»

L’home, amb antecedents per fets similars, va ser interceptat per la seva conducció irregular

1
Es llegeix en minuts

Agents de la Guàrdia Civil a La Rioja han denunciat un home de 39 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Logronyo, després de ser sorprès conduint un vehicle a motor sota els efectes de cinc tipus de drogues diferents i amb les rodes de davant totalment desgastades. A l’implicat en aquests fets li consten antecedents relatius a substàncies estupefaents.   

L’actuació es va portar a terme a l’altura del quilòmetre 311, de l’N-111, al terme municipal de Nalda, quan agents del Sector de Trànsit van observar la conducció erràtica d’un Audi. Després de ser interceptat i preguntar al conductor pels motius de la seva conducció irregular, va manifestar als agents que «anava veient els arbres, ja que eren molt bonics».

Signes clars

Després de la seva peculiar resposta i a la vista que presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de substàncies estupefaents, els agents el van sotmetre a la prova de detecció de drogues, que va donar positiu a les cinc substàncies que pot detectar el narcotest de la Guàrdia Civil: cànnabis, amfetamines, metamfetamines, cocaïna i opiacis.

Notícies relacionades

El resultat va motivar la immobilització del vehicle i la tramitació de les corresponents denúncies a la Llei de Seguretat Viària per conduir vehicle a motor amb presència de drogues a l’organisme, 1.000 euros i la pèrdua de 6 punts; circular amb un vehicle els pneumàtics del qual no presenten dibuix a la banda principal de rodolament, 200 euros; i conduir vehicle sense mantenir l’atenció a la conducció, 80 euros.

 Les denúncies tramitades han sigut posades a disposició de la Direcció Provincial de Trànsit a La Rioja.