Lluita contra la pandèmia

La cinquena onada continua minvant a Catalunya malgrat l’augment d’ingressos

Hi ha 25 hospitalitzats més que el dia anterior malgrat que les uci tenen tres pacients menys

16/04/2021 PACIENTES GRAVES COVID-19 HOSPITAL CLINIC BARCELONA pacients greus de COVID-19 a l’Hospital Clínic de Barcelona. Les imatges corresponen a l’Àrea de Vigilància Intensiva (AVI). No oblideu mencionar l’autoria de les FOTOGRAFIAS Francisco Àvia Hospital Clínic.

16/04/2021 PACIENTES GRAVES COVID-19 HOSPITAL CLINIC BARCELONA pacients greus de COVID-19 a l’Hospital Clínic de Barcelona. Les imatges corresponen a l’Àrea de Vigilància Intensiva (AVI). No oblideu mencionar l’autoria de les FOTOGRAFIAS Francisco Àvia Hospital Clínic. / Francisco Avia (Bcn)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cinquena onada de la Covid continua minvant a Catalunya, amb un risc de rebrot ja prop de 100 punts i la positivitat dels tests per sota del 4%, si bé costa buidar els hospitals, que aquest dilluns registren un lleuger repunt d’ingressats.

Notícies relacionades

Segons les dades actualitzades aquest dilluns pel Departament de Salut, avui hi ha 959 ingressats per Covid, 25 més que diumenge, si bé les uci tenen tres pacients menys (321).

El risc de rebrot segueix baixat fins a 111 punts, ja a prop del llindar de 100 que indica el risc alt i en registres iguals que els que hi havia abans de Sant Joan, mentre que la positivitat –el percentatge de PCR i test d’antígens amb resultat positiu– continua decreixent ja per sota del 4% (3,85%). EFE