Entrevista polèmica

Rufián es desmarca de les declaracions de la youtubera Esty Quesada

En l’entrevista, havia sostingut defensat «matar» Vox

Rufián es desmarca de les declaracions de la youtubera Esty Quesada
1
Es llegeix en minuts

El portaveu d’ERC en el Congrés, Gabriel Rufián, s’ha desmarcat de les paraules de la youtubera i actriu Esty Quesada, a qui va entrevistar al canal de Youtube ‘La Fábrica’ i va dir que el que s’ha de fer amb Vox és «matar».

«No comparteixo i condemno les paraules d’Esty Quesada», ha remarcat Rufián en una entrevista a ‘La Sexta’, després de les crítiques rebudes pel seu silenci sobre les declaracions de l’actriu en les quals es va manifestar contrària a les idees de Vox i va dir que s’hauria de «matar». «¿Està malament matar? Sí, però de vegades està bé», va expressar.

«No hi ha cap idea que mereixi ser portada a terme mitjançant la violència»«.» Sempre condemnaré la violència», ha remarcat Rufián. Això sí, ha indicat que ‘La fábrica’, el seu canal de Youtube en el qual fa entrevistes diverses figures públiques, «no és un debat»: «Faig entrevistes, només soc el mirall del personatge», ha recalcat.

Notícies relacionades

De la mateixa manera, ha criticat que algunes de les persones que l’han acusat d’«incitar a l’odi» per aquesta entrevista i que «parlen de llibertat», se «sorprenguin quan algú l’exerceix de manera tan brutal com Esty Quesada», ha indicat.

La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha sigut una de les que ha criticat Rufián per «no immutar-se després de les declaracions de l’actriu». «Aquestes són paraules d’odi i incitant a la violència contra les persones de Vox. I Rufián ni s’immuta. Els mateixos que volen prohibir els piropos a les dones pel carrer segur que defensen que es poden dir aquestes barbaritats amb total tranquil·litat», ha tuitejat.