Detingut el pare de Yeremi Vargas acusat d’abusar de la seva filla, de 13 anys

  • Després de declarar davant el jutge, ha quedat en llibertat però amb una ordre d’allunyament

Detingut el pare de Yeremi Vargas acusat d’abusar de la seva filla, de 13 anys

LA OPINIÓN DE TENERIFE

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El jutjat de guàrdia de Las Palmas de Gran Canària ha decretat la llibertat provisional per al pare de Yeremi Vargas mentre és investigat per un presumpte delicte d’agressió sexual a la seva filla de 13 anys, de qui haurà de mantenir-se allunyat per ordre judicial. El detingut ha optat per no declarar davant el jutge, que l’ha posat en llibertat provisional però amb una ordre d’allunyament de la menor, han informat Europa Press fonts judicials.

El pare de Yeremi Vargas, J.F. Vargas va ser detingut per la Policia Nacional dilluns de matinada per presumptament agredir sexualment la seva filla de 13 anys.

Fets denunciats per la menor

La detenció es va produir a la capital grancanaria després d’haver sigut denunciats els fets per la mateixa menor, segons han informat Europa Press fonts coneixedores del cas.

Notícies relacionades

El detingut va passar a disposició judicial a primera hora del matí d’aquest dimarts, 31 d’agost, i va acabar en llibertat provisional amb mesures d’allunyament en el que duri la investigació del jutge.

J.F. Vargas és el pare de Yeremi Vargas, de qui el 10 de març passat es van complir 14 anys de la desaparició quan tenia 7 anys i a qui se li va perdre la pista mentre jugava en un descampat a prop de la vivenda dels seus avis materns a Vecindario, a Santa Lucía de Tirajana (Gran Canària).