Sinistre

Vídeo | El difícil rescat d’un dels atrapats en l’ensorrament de Peníscola

  • Els membres de la Unitat de Rescat i Salvament es van encarregar de la tasca

1
Es llegeix en minuts

Efectius de la Unitat Rescat i Salvament del Consorci Provincial de Bombers de Castelló, juntament amb companys d’altres dotacions,  van aconseguir alliberar i rescatar una persona que havia sigut localitzada amb vida després de l’ensorrament d’un edifici a Peníscola, que va tenir lloc ahir a la tarda.

En les imatges, donades a conèixer pel mateix Consorci, s’aprecien la dificultat de poder alliberar aquesta persona que, segons ha pogut saber Mediterráneo, es tracta d’un home de mitjana edat, empadronat a Peníscola i que resideix a l’immoble enderrocat durant tot l’any.

La víctima es trobava en una situació «molt complexa» amb «grans traumatismes i un gran xoc», segons va assenyalar el secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel, desplaçat a la zona. Abans de ser totalment excarcerat ja se l’havia calmat amb una via per part dels serveis sanitaris desplaçats a la zona

Notícies relacionades

De moment continuen les tasques de rescat de les altres dues persones atrapades sota de les restes de l’edifici, en les quals participen 140 persones pertanyents a diferents unitats.

El Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat ha anunciat que a les 7.43 hores s’ha localitzat el cos sense vida d’un menor en l’ensorrament de Penyíscola. Segons fonts pròximes al dispositiu de rescat, tenia entre 14 i 15 anys i era veí de Morella.