A Lleida

Mor un parapentista en un accident a Organyà

  • L’home ha caigut en un lloc inaccessible per terra

parapente

parapente

1
Es llegeix en minuts

Un home que practicava parapent ha mort en un accident que ha tingut lloc aquest dijous a Organyà (Lleida), han informat els Bombers de la Generalitat.

Segons els Bombers, l’instructor que acompanyava el parapentista accidentat ha donat a les 13:08 hores l’avís del sinistre, que ha tingut lloc a prop del mirador de Solanes.

Els Bombers han activat un helicòpter amb personal del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) de muntanya i un metge especialitzat en rescats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), així com dues dotacions terrestres dels parcs de la Seu d’Urgell i Organyà.

El personal que es desplaçava a l’helicòpter va localitzar pocs minuts després el parapentista accidentat, però malgrat la ràpida intervenció no va poder fer res per salvar-li la vida.

Notícies relacionades

El lloc de l’accident era inaccessible per terra, per la qual cosa el cadàver ha sigut traslladat per l’helicòpter dels Bombers a l’Institut de Medicina Legal de Lleida.

La investigació d’aquest accident mortal anirà a càrrec de la Unitat Tècnica de Seguretat Aèria (UTSA) dels Mossos d’Esquadra.

Temes:

Lleida