Sinistre

Mor un motorista al sortir de la via a la C-58, a Montcada i Reixac

  • Amb aquesta víctima, són 84 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interubana de Catalunya, 29 dels quals eren motoristes

Archivo - Arxiu - Ambulància del SEM.

Archivo - Arxiu - Ambulància del SEM. / SEM (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
EFE

El conductor d’una motocicleta va morir ahir a la nit en un accident a la C-58, a Montcada i Reixac (Barcelona), al sortir el vehicle de la via.

Segons informa el Servei Català de Trànsit, l’accident es va produir minuts abans de les 21.00 hores en el punt quilomètric 4 de la C-58 quan, per causes que s’estan investigant, una motocicleta va sortir de la via per la qual circulava.

A conseqüència de la caiguda posterior, va morir el conductor del vehicle, E.C.S., de 52 anys i veí de Montcada i Reixac.

Arran de la incidència es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Notícies relacionades

Respecte a l’afectació viària, fins a les 23.00 hores es va habilitar un carril en sentit nord i també es va obrir el carril BUS VAO per a tots els vehicles excepte els camions. La circulació es va normalitzar poc abans de la mitjanit.

Amb aquesta víctima, són 84 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interubana de Catalunya, 29 dels quals eren motoristes.