200 euros

Els turistes gravats quan tiraven una burilla a Palafrugell paguen la multa

Els turistes gravats quan tiraven una burilla a Palafrugell paguen la multa

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts

Tres turistes francesos s’han personat a la comissaria de la Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà, Girona) per pagar una sanció de 200 euros després que els gravessin en vídeo llançant una burilla des d’un cotxe, una imatge que s’ha fet viral a les xarxes socials.

Segons ha informat aquest ajuntament de la Costa Brava, aquestes tres persones, que passen les seves vacances al municipi, van mostrar el seu penediment per una actitud molt perillosa que pot ser el detonant d’incendis forestals i que va provocar centenars de crítiques a internet.

Notícies relacionades

El vídeo, gravat el passat dia 3 d’agost, mostrava el llançament de la burilla al marge de la carretera i, gràcies a aquestes imatges, la policia va cursar una denúncia després d’analitzar també les gravacions de les càmeres que hi ha a les entrades i sortides de la població.

La sanció, que està emmarcada en el reglament general de circulació, és de 200 euros per una acció que es va produir en plena onada de calor i amb un alt risc d’incendi forestal.