A Màlaga

Detingudes quatre persones per segrestar un jove i demanar-li 20.000 euros a la seva família

  • Els capturadors van alliberar el presumpte segrestat després d’abonar la família un primer pagament de 10.000 euros

Detingudes quatre persones per segrestar un jove i demanar-li 20.000 euros a la seva família

INFORMACIÓN

1
Es llegeix en minuts
EFE

Quatre homes han sigut detinguts per la Policia Nacional per, presumptament, haver segrestat un jove de 19 anys a Vélez-Málaga i demanar a la família un rescat de 20.000 euros. El presumpte segrestat va ser alliberat després que els seus familiars abonessin un primer pagament de 10.000 euros dels dos acordats amb els seus capturadors.

Els fets van tenir lloc la matinada del passat 26 de maig quan diversos homes es van desplaçar fins als voltants del domicili de la víctima, on el van segrestar i van introduir en un vehicle per traslladar-lo fins a Màlaga, segons ha informat aquest diumenge la Policia en un comunicat.

Notícies relacionades

La investigació apunta que els segrestadors van sol·licitar a la família del jove una recompensa per al seu alliberament, que es va produir hores més tard, quan el pare de la víctima juntament amb altres familiars es van desplaçar al lloc acordat per abonar 10.000 euros, de manera que quedava pendent un altre pagament del mateix import econòmic.

Arran de la denúncia interposada, la Policia va iniciar les seves indagacions, que van determinar que el segrest del jove, de nacionalitat espanyola, estava motivat per un negoci fallit de tràfic de drogues, i va aconseguir identificar quatre homes d’entre 27 i 29 anys, tres dels quals marroquins i un d’espanyol. Els quatre van ser detinguts entre finals de juliol i principis d’agost com a presumptes autors d’un delicte de segrest i pertinença a grup criminal i van ser posats a disposició del jutjat d’instrucció número 4 de Màlaga, que ha decretat l’ingrés a presó de tres d’ells

Temes:

Segrestos