Successos

Un home de 77 anys mata a trets un intrús a Ciudad Real

L’autor dels trets va escoltar de matinada sorolls a la seva finca

Un home de 77 anys mata a trets un intrús a Ciudad Real

El Periódico

1
Es llegeix en minuts

Un home de 77 anys ha sigut detingut com a autor dels trets realitzats amb una escopeta de caça que han acabat amb la vida d’un altre home de 35 anys, durant la matinada passada, en una vivenda situada a la Carretera de la Atalaya, a Ciudad Real.

Fonts de la Policia Nacional han explicat a Europa Press que, pel que sembla, l’autor dels trets va escoltar de matinada sorolls a la seva finca i a l’anar a comprovar què passava va veure al costat de la vivenda, a les fosques, una persona que estava forçant l’entrada, per la qual cosa va realitzar diversos trets, i a continuació va trucar a la Policia.

Notícies relacionades

El propietari de la vivenda està detingut per aquests fets i està acusat en principi d’un presumpte delicte d’homicidi, a l’espera que se li prengui declaració, mentre les diligències segueixen en curs, segons les mateixes fonts.

L’avís del succés es va rebre a les 2.34 hores d’aquest dissabte i fins al lloc es van desplaçar efectius de la Policia Nacional i la Policia Local i una uvi, que va ser la que va certificar la mort, han informat fonts del 112 a Europa Press.

Temes:

Ciudad Real