Succés als Estats Units

Una dona condueix durant mesos amb els cadàvers dels seus nebots al maleter

  • La policia la va detenir durant un control de trànsit i va descobrir els cossos dels nens

aptopix baltimore shooting 69962-90323

aptopix baltimore shooting 69962-90323 / Kenneth K Lam (AP)

1
Es llegeix en minuts
France Presse

Truculent succés als Estats Units: la policia de Baltimore ha detingut una conductora que portava al maleter els cadàvers dels seus nebots; una nena de 7 anys i un nen de 5. L’arrest es va produir aquest dimecres per casualitat, durant un control de trànsit.

La policia la va detenir per excés de velocitat i va decidir confiscar l’automòbil quan va veure que no tenia els documents correctes. La sorpresa va venir al descobrir els cadàvers dels dos nens al maleter del vehicle.

Notícies relacionades

La dona, Nicole Johnson, de 33 anys i resident a Baltimore, ha confessat que va ficar el cos de la seva neboda al maleter el maig del 2020 i va continuar utilitzant l’automòbil amb normalitat, segons publica el diari ‘The Baltimore Sun’. Un any després, va ficar el cadàver del nen al costat del cos ja descompost de la seva germana. Johnson s’enfronta ara a múltiples càrrecs que inclouen abús infantil i homicidi.

El 2019 els dos nens havien sigut confiats a cura de Johnson per part de la seva germana. Durant l’interrogatori policial, la dona va admetre que havia colpejat la seva neboda diverses vegades, cosa que va provocar que la nena es colpegés el cap contra el terra. No obstant, no va explicar com va morir el nen, apunta el ‘Baltimore Sun’.