Investigació oberta

Detinguts dos joves per una brutal agressió en grup a Terrassa

  • Els Mossos han identificat també tres menors implicats a qui s’espera arrestar ben aviat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dijous dos joves, un de menor d’edat i un altre de 23 anys, com a presumptes autors d’una agressió brutal en grup a Terrassa perpetrada el 3 de juliol. Els detinguts són investigats per un delicte d’homicidi en grau de temptativa i per lesions. Així mateix, la policia catalana té identificats tres joves més, tots menors, també implicats en la pallissa i a qui s’espera arrestar ben aviat.

Els cinc joves identificats tenen antecedents per fets similars i, en ocasions, han actuat en grups nombrosos per intimidar les víctimes i han recorregut a la violència per cometre robatoris, segons expliquen els Mossos.

Aquest dijous, els investigadors han organitzat un dispositiu per detenir els agressors als seus domicilis. Dels cinc, n’han localitzat dos, un menor i un major d’edat (23 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Terrassa), que han sigut detinguts. El menor ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors i l’altre, a disposició judicial.

Els fets es remunten al 3 de juliol a la plaça Didó de Terrassa. Els agressors van aprofitar que un home havia sortit d’un restaurant a fumar i estava sol per començar una baralla. La víctima va ser colpejada violentament. Segons la denúncia, els agressors li van robar el que portava a sobre: un telèfon mòbil d’alta gamma, 890 euros en efectiu i diversa documentació.

Notícies relacionades

Es dona la circumstància que l’agressió va passar davant una bandera LGTBI per la qual cosa al principi es va pensar que es tractava d’una agressió homòfoba, cosa que finalment es va descartar.

La plaça Didó és un lloc molt freqüentat de Terrassa per la qual cosa la pallissa va ser gravada per diversos testimonis. Gràcies als testimonis i les gravacions i càmeres de seguretat els Mossos han pogut identificar els autors.