Comunicació

La Fundació Corachan beca vuit graduades en infermeria

  • La Fundació Corachan impulsa la formació especialitzada de professionals de la salut i premia els millors expedients acadèmics del grau d’infermeria de centres universitaris de Barcelona

La Fundació Corachan beca vuit graduades en infermeria
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Fundació Corachan ha celebrat la vuitena edició de l’entrega de beques per a postgraduats en el grau d’infermeria de les escoles de Barcelona en un acte que, a causa de la pandèmia, es va desenvolupar a través de la publicació d’un vídeo.

El programa de beques ha premiat vuit alumnes de la promoció 2017-2021 que han destacat pels seus mèrits acadèmics. Compta amb una dotació de fins a 4.000 euros per beca per finançar els estudis de postgrau o màster en alguna de les àrees de les ciències de la salut.

En l’acte, la patrona de la Fundació Corachan, Arantxa Moll, ha felicitat les alumnes becades, destacant que són candidates excepcionals tant sota un aspecte acadèmic com humà, i les ha animat a continuar especialitzant-se amb l’objectiu de convertir-se en millors professionals.

Acte d’entrega

Els patrons Bartolomé Martínez i Arantxa Moll han entregat les beques a Alicia Orduña García (Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna, Universitat Ramon Llull), Cristina Roig Guinart (Facultat de Ciències de la Salut i Benestar, Universitat de Vic), Ruth Aguilera Casas (Escola Universitària d’Infermeria Gimbernat, adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona), Mireia Rincón Casas (Escola Superior d’Infermeria de l’Hospital del Mar, adscrita a la Universitat Pompeu Fabra), Laura Pérez Ródenas (Facultat de Medicina, Universitat Autònoma de Barcelona), Judith Gracia Orán (Escola Universitària d’Infermeria Hospital de la Santa Creu i Sant Pau), Mónica García Polo (Facultat de Ciències de la Salut Universitat de Manresa) i Sara Gonzalo Frías (Campus Docent Sant Joan de Déu-Fundació Privada).

Notícies relacionades

Núria Cobalea, directora d’infermeria de Corachan, ha felicitat les homenatjades i ha destacat la implicació, professionalitat i responsabilitat de les infermeres en general, i en concret de les professionals de la Clínica Corachan, durant la pandèmia.

En el marc del centenari de la Clínica Corachan, la Fundació Corachan ha anunciat que ha firmat un conveni amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) per finançar tres beques per a la formació de professionals en l’àrea de Salut de la Dona.