OBITURARI

Mor per Covid el regidor de Santa Coloma de Gramenet Pedro Cano

  • El socialista, responsable de Promoció de la Ciutat, Comerç i Turisme, havia ingressat fa setmanes a l’uci de l’Hospital Germans Trias i Pujol a causa de la infecció del virus

Mor per Covid el regidor de Santa Coloma de Gramenet Pedro Cano

PSC SANTA COLOMA

1
Es llegeix en minuts

Aquest diumenge al matí, 18 de juliol, ha mort a causa de la Covid el regidor de Promoció de la Ciutat, Comerç i Turisme, de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona), el socialista Pedro Luis Cano. L’ajuntament de la ciutat ho ha fet públic aquest mateix matí a la seva pàgina web i ha lamentat la pèrdua i ha transmès «el més sentit condol a familiars i amics».

Cano havia ingressat fa setmanes a l’uci de l’Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti) de Badalona a causa de la infecció del virus.

Notícies relacionades

El consistori d’aquesta ciutat del Barcelonès indica que pròximament informarà dels actes que decretarà l’ajuntament per recordar la figura del regidor mort, que havia escrit i publicat sis llibres i era soci fundador del Centre Cultural Alandalus (que va deixar de funcionar el 1999) i soci fundador i primer president del I Gremi d’Hostaleria de Santa Coloma.

En el currículum del polític mort, a qui de manera carinyosa anomenaven Peter Kane, destacaquehavia sigut responsable de personal en diversos macrofestivals, del Dr. Music Festival a l’Arenal Sound, el Viña Rock, el Rototon Sunsplash i el Primavera Sound.

Temes:

Coronavirus