A Lora del Río

Detinguda a Sevilla per apunyalar el marit i intentar asfixiar el nadó

La dona, aparentment en estat d’embriaguesa, va estrènyer la nena de vuit mesos i va amenaçar d’asfixiar-la

Detinguda a Sevilla per apunyalar el marit i intentar asfixiar el nadó
1
Es llegeix en minuts
EFE

La Guàrdia Civil ha detingut una jove de 28 anys, veïna de Lora del Río (Sevilla), que va atacar el seu marit amb un ganivet i va intentar asfixiar el seu nadó, de vuit mesos, després que els veïns avisessin els serveis d’emergència al sentir com la dona estava atacant la seva parella.

Segons ha avançat ‘Diario de Sevilla’ i han confirmat a Efe fonts de la Guàrdia Civil, la matinada de diumenge passat dos agents de la caserna de Lora van accedir a una vivenda on una dona havia atacat el seu marit amb un ganivet, i li havia causat talls a la cara i a les mans, i es va parapetar amb el seu nadó quan els agents li van indicar que deposés la seva actitud.

Notícies relacionades

La dona, aparentment en estat d’embriaguesa, va estrènyer la nena contra ella i va amenaçar d’asfixiar-la, fins que els agents van aconseguir que la deixés anar i van aconseguir detenir-la.

La detinguda, de nacionalitat nicaragüenca, està a Espanya en situació irregular, motiu que va originar la discussió amb la seva parella, un home de nacionalitat espanyola, segons la investigació.