VIOLÈNCIA MASCLISTA

Un home mata a punyalades la seva exdona a Barbastre (Osca) davant dels seus tres fills menors

  • El sospitós està detingut a les dependències de la Guàrdia Civil

Un home mata a punyalades la seva exdona a Barbastre (Osca) davant dels seus tres fills menors
1
Es llegeix en minuts

Una dona ha sigut assassinada a punyalades pel seu exmarit a Barbastre. El sospitós d’aquest assassinat ha sigut detingut per la Guàrdia Civil del lloc d’aquesta localitat d’Osca.

L’homicidi ha tingut lloc cap a les 14.30 hores al domicili situat a l’avinguda de l’Ejército Español número 4, situat als voltants de l’estació d’autobusos.

Notícies relacionades

Pel que sembla, en el moment dels fets els tres fills d’aquest matrimoni d’origen marroquí hi eren presents. De fet, han sigut els mateixos nens els que han demanat ajuda a crits, que han escoltat els veïns i que no han dubtat a trucar al 062 de la Guàrdia Civil que s’han traslladat immediatament al lloc, igual com la Policia Local. Els Serveis Socials se n’han fet càrrec.

Amb aquesta mort ja són 24 les dones assassinades per les seves parelles o exparelles des de començament d’any a Espanya. I són 1.100 a nivell nacional des que va començar el registre oficial el 2003. El país està patint un repunt en les últimes setmanes, ja que des del 17 de maig passat s’han produït 16 crims masclistes.