La mare de l’Anna i l’Olivia demana inundar les xarxes amb espelmes blanques perquè apareguin la seva filla i Gimeno

«No volem perdre l’esperança i resem cada dia perquè aparegui l’Anna per poder acomiadar-nos d’ella juntament amb la seva germana i sobretot que aparegui Tomás perquè Beatriz pugui descansar. Tancar el cercle i trobar pau»

La mare de l’Anna i l’Olivia demana inundar les xarxes amb espelmes blanques perquè apareguin la seva filla i Gimeno

Andrés Gutiérrez

2
Es llegeix en minuts

Beatriz Zimermann, la mare de l’Anna i l’Olivia, les dues nenes de Tenerife suposadament assassinades pel seu pare, Tomás Gimeno, ha demanat «inundar les xarxes d’espelmes blanques» perquè apareguin els cossos de la seva filla petita, Anna, i la seva exparella i pare de les petites, Tomás Gimeno.

«Quan vam demaanr posar una espelma blanca perquè la seva llum il·luminés el camí de tornada a casa de les petites, va aparèixer l’Olivia... com un miracle, amb un senyal del qual estarem sempre agraïts», comença la publicació que ha compartit aquest dimarts en el seu canal d’Instagram. 

El cos de la seva filla gran, Olivia, va aparèixer l’11 de juny passat sota el mar i al costat d’una bossa d’esports que estava oberta i en la qual es creu que va poder ser llançat el cadàver de l’Anna, que encara no ha sigut trobat, com tampoc el del pare de les nenes, Tomás Gimeno.

«Avui, de nou els demanem col·laboració, no volem perdre l’esperança i resem cada dia perquè aparegui l’Anna per poder acomiadar-nos d’ella juntament amb la seva germana i sobretot que aparegui Tomás perquè Beatriz pugui descansar. Tancar el cercle i trobar pau», continua l’escrit publicat aquest dimarts. 

Sense rastres de sedants en el sisè registre a la casa de Tomás Gimeno

Agents de la Guàrdia Civil van practicar dijous passat un sisè registre al domicili de Tomás Gimeno, a Igueste de Candelaria (Tenerife), a la recerca de sedants o calmants que pogués haver administrat a les seves filles, sense que trobessin rastre d’aquests, han informat a Efe  fonts pròximes al cas.

Aquest nou registre forma part de les diligències pendents de la reconstrucció de les hores anteriors al moment en què presumptament Tomás Gimeno va acabar en aquesta casa amb la vida de les seves filles, unes de les quals, Olivia, la més gran, va ser trobada sense vida en el fons del mar 40 dies després dels fets.

En aquest cas concret, per comprovar si les va poder haver intoxicat, un extrem pendent de confirmar pels resultats definitius de l’autòpsia realitzada al cadàver la nena. Segons l’informe preliminar, la causa de la seva mort va ser un edema pulmonar agut.

Notícies relacionades

La vivenda de Tomás Gimeno ha sigut objecte de diversos registres, en alguns dels quals van intervenir dos gossos ensinistrats per a la detecció de restes biològiques, sense que trobessin proves concloents.

Mentrestant, prossegueix la recerca al mar de l’Anna i Tomás Gimeno per part del barco oceanogràfic ‘Ángeles Alvariño’. En les últimes hores, aquesta embarcació ha centrat les seves tasques de rastreig en una àrea situada davant Las Caletillas i Barranco Hondo, seguint el rastre que va deixar el mòbil del pare fins que va perdre definitivament la connexió ja a la matinada del 28 d’abril.