Detingut un clan familiar especialitzat en robatoris a àrees de servei de l’AP-7

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre persones pertanyents a un clan familiar especialitzat en robatoris a àrees de servei de l’autopista del Mediterrani o l’AP-7, en concret, un matrimoni i els seus dos fills, tres dels quals acumulen diversos antecedents policials per fets similars. El pare i els seus dos fills eren els encarregats de perpetrar els robatoris a l’AP-7, mentre que la mare distribuïa el material sostret a les víctimes des de casa seva. Els detinguts, d’entre 18 i 53 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Premià de Mar (Maresme), estan acusats d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

La detenció, que es va produir el 17 de juny passat, és el resultat d’una investigació que es va iniciar el 29 de maig arran d’un robatori amb intimidació que es va produir a la zona d’estacionament de l’àrea de servei Selva Sud de l’AP-7, al terme municipal de Santa Coloma de Farners (la Selva).

Dos camioners, que es trobaven a l’interior del vehicle, van detectar que unes persones havien tallat la lona del camió i havien forçat la porta del remolc per robar la mercaderia. Els lladres, al ser descoberts, van intimidar els dos camioners amb una pistola, i així van aconseguir sostreure del vehicle diverses caixes de roba i calçat.

Notícies relacionades

En la investigació, els Mossos van poder relacionar els autors d’aquests fets amb un clan familiar especialitzat en robatoris a l’AP-7 i, després del registre al domicili dels sospitosos, els agents de la policia catalana van poder recuperar el material robat als camioners i l’arma de foc utilitzada en l’assalt.

A més, es va intervenir nombrós material de dubtosa procedència, com roba, sabatilles esportives, productes alimentaris de qualitat o aparells d’electrònica, entre d’altres. Les indagacions continuen obertes per determinar la procedència de tot el material recuperat.