Tragèdia a Sigüeiro

Mor una dona que havia de ser desnonada després d’incendiar-se la seva casa a la Corunya

  • Les primeres hipòtesis assenyalen que el fill, que està ingressat greu a l’hospital, va calar foc a la vivenda de Sigüeiro que havien d’abandonar aquest divendres a les 12 del migdia

Mor una dona que havia de ser desnonada després d’incendiar-se la seva casa a la Corunya
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una dona que havia de ser desnonada ha sigut trobada morta aquest divendres al seu domicili de Sigüeiro, a Oroso (la Corunya), i la Guàrdia Civil investiga si el seu fill va calar foc a la casa que havien d’abandonar aquest divendres a les 12 del migdia.

L’home, ha informat l’Institut Armat, va ser rescatat amb vida i traslladat en estat greu a l’hospital. Els agents el custodien i investiguen un possible homicidi.

El 112 Galícia ha tingut coneixement de l’incendi passades les onze d’aquest matí, quan un particular ha trucat per informar d’un foc dins d’un pis. En aquesta comunicació, ha explicat que hi podia haver dues persones a l’interior.

Vivenda plena de fum

En un primer moment, ha indicat el 112, la Policia Local ha relatat que la vivenda era plena de fum i que una persona estava sent atesa pels serveis sanitaris.

Notícies relacionades

Després, s’ha confirmat la mort d’una dona i el trasllat en ambulància d’una altra persona, que ha resultat ser el fill de la víctima.

A causa de la propagació de les flames, s’han afegit a l’operatiu desplegat els Bombers d’Arzúa. A causa de les altes temperatures a les quals s’ha arribat, dos operaris van haver de ser traslladats al centre de salut de la localitat.