Podria ser el jove desaparegut

Trobat un cadàver en una platja d’Almeria

L’autòpsia determinarà si es tracta del jove que va desaparèixer dimarts mentre nedava

zentauroepp53899440 foto de stock   los genoveses beach  genoveses cove  cabo de200627135836

zentauroepp53899440 foto de stock los genoveses beach genoveses cove cabo de200627135836

1
Es llegeix en minuts

El cos sense vida d’un home ha sigut recuperat aquest diumenge a prop de la zona en la qual va desaparèixer dimarts el veí de Níjar (Almeria) de 23 anys quan es trobava al mar davant la platja de San Miguel, a prop de Cabo de Gata-Níjar.

L’embarcació ‘Salvamar Spica’ de Salvament Marítim ha traslladat al port d’Almeria, cap a les 13.50 hores d’aquest diumenge, el cos sense vida d’un home, segons ha informat la Guàrdia Civil a Europa Press. Segons ha indicat l’esmentada font, s’ha activat el procediment judicial oportú i serà l’autòpsia la que determini les causes i la filiació d’aquesta persona.

Cal recordar que un jove de 23 anys va desaparèixer dimarts passat cap a les 12.30 hores quan es trobava al mar davant la platja de San Miguel, a prop de Cabo de Gata-Níjar, a Almeria, en companyia d’un amic que era a la costa.

Acompanyat d’un amic

Notícies relacionades

Segons els indicis recopilats en el marc de la investigació, va ser cap a les 12.30 hores quan el jove es trobava al mar després d’haver acudit a la platja amb un amic, qui es trobava a la vora i qui, en un moment donat, el va perdre de vista després d’haver consultat el seu telèfon mòbil.

En aquest marc, la família del jove, veí de Níjar, va interposar una denúncia en dependències oficials per la desaparició del noi, del qual consta que tenia experiència nedant al mar.