Cita anual

El talent digital es reuneix a Formentera

  • L’illa acull la novena edició del Formentera20, esdeveniment cultural que reuneix experts de la comunicació, el màrqueting i l’entorn digital

El talent digital es reuneix a Formentera

Formentera20

1
Es llegeix en minuts
Carles Planas Bou
Carles Planas Bou

Periodista

Especialista en tecnologia i el seu impacte sociopolític.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Quan es comença a divisar Formentera des del barco un creu estar endinsant-se en un lloc allunyat del món, una sensació que s’accentua a mesura que es descobreixen camins de sorra que condueixen a platges silencioses. És en un escenari tan idíl·lic on, una vegada a l’any, talent digital de tota la península Ibèrica es reuneix en per desconnectar i reflexionar sobre el que passa al seu voltant. Això és Formentera20.

Ideat el 2012 per la periodista Rosa Castells, aquest esdeveniment atrau grans experts en comunicació, màrqueting digital, creativitat, social mitjana, ‘branding’ i moltes altres branques de la cultura digital. Tot i que sembli una paradoxa, és en un racó tan evadit de tot com Formentera on els professionals d’un sector sobresaturat per un ritme frenètic de canvis sense pausa poden bastir ponts i aprendre a través de casos d’èxit. L’esdeveniment reuneix unes cinquanta persones, un petit format que facilita el contacte directe entre públic i ponents.

Talent femení

Notícies relacionades

Aquest any el Formentera20 té com ponents Elena Bulé, directora de comunicació de Twitter Espanya; Patricia Reis, vicepresidenta de màrqueting d’HBO; la reconeguda creativa Mónica Moro; Miquel Martí, director general de Barcelona Tech City; la directora creativa publicitària Isabel Martinez; Soraya Castellanos, líder de l’equip d’operacions de TikTok Espanya; Carlos Fernández Guerra, director digital i social mitjana d’Iberdrola; i la guardonada periodista Mar Abad, directora del segell de podcasts El Extraordinario. Un cartell talentós amb marcat accent femení.

Formentera20 és un acte patrocinat per El Periódico, Vueling, Vasava, Gràffica, Radio 3, MarketingDirecto.com, IB3, Diari d’Eivissa, Col·legi de Periodistes de Catalunya, Trasmapi, Hotel Casbah i Festival Save Posidònia.