Setena víctima mortal

Mor un noi de 15 anys en un accident amb un patinet a Barcelona

El sinistre va tenir lloc poc abans de les 22.30 hores a la confluència de la Gran Via de les Corts Catalanes amb rambla Prim en circumstàncies que s’investiguen

210524JM
HOMENATGE AL JOVE DE 15 ANYS MORT EN UN ACCIDENT AMB PATINET ELECTRIC A GRAN VIA AMB RAMBLA PRIM, 
FOTO JOAN MATEU PARRA
24/5/2021 BARCELONA

210524JM HOMENATGE AL JOVE DE 15 ANYS MORT EN UN ACCIDENT AMB PATINET ELECTRIC A GRAN VIA AMB RAMBLA PRIM, FOTO JOAN MATEU PARRA 24/5/2021 BARCELONA / Joan Mateu Parra

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +
Carlos Márquez Daniel
Carlos Márquez Daniel

Periodista

Especialista en Mobilitat, infraestructures, urbanisme, política municipal, medi ambient, àrea metropolitana

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Un noi de 15 anys que conduïa un patinet elèctric ha mort aquesta nit al districte de Sant Martí de Barcelona en un accident en què s’ha vist implicat també un turisme.

El sinistre va tenir lloc poc abans de les 22.30 hores a la confluència de la Gran Via de les Corts Catalanes amb rambla Prim en circumstàncies que s’investiguen, segons ha informat en un comunicat l’Ajuntament de Barcelona.

El jove va ser atès pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), tot i que l’equip d’assistència sanitària no va poder fer res ja per evitar la seva mort.

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació del sinistre.

Fonts del consistori han assegurat que encara falta per aclarir quin tipus de vehicle conduïa el jove de 15 anys, tot i que tot apunta que es tractava d’un patinet elèctric.

Notícies relacionades

Des de començament d’any, aquesta és la setena víctima mortal per un accident de trànsit que es registra a la ciutat de Barcelona.

L’Ajuntament de Barcelona ha lamentat aquesta mort i ha traslladat el condol a la família i amics, mentre ha reiterat el compromís per continuar treballant per reduir les víctimes en accidents d’aquest tipus.