Investigació oberta

Assassinats una dona i el seu fill de 7 anys a Sa Pobla (Mallorca)

Els cossos sense vida han sigut trobats per la Policia Local aquesta tarda al seu domicili

Assassinats una dona i el seu fill de 7 anys a Sa Pobla (Mallorca)
1
Es llegeix en minuts

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per determinar les circumstàncies de la mort d’una dona de 28 anys i el seu fill, d’uns set, en un domicili de Sa Pobla, a l’illa de Mallorca. Els cadàvers han sigut trobats per agents de la Policia Local, després de ser alertats per un familiar. Els cossos presentaven senyals clars de violència i els indicis apunten que es tractaria d’un cas de violència de gènere. La dona estava embarassada de quatre mesos, segons el Diari de Mallorca, del grup Prensa Ibérica.

La Guàrdia Civil i la Policia Local han detingut aquest dilluns a Palma de Mallorca el presumpte autor del crim. Es tracta de l’exparella de la dona, A. H., de 26 anys i de nacionalitat marroquina, igual com les víctimes, que ha trucat per telèfon per iniciativa pròpia a la Guàrdia Civil per entregar-se. L’individu ha sigut traslladat als calabossos de la Comandància de la Guàrdia Civil.

La Policia Nacional i la Guàrdia Civil havien posat en marxa un dispositiu de recerca. Pel que sembla la dona havia denunciat fa temps la seva exparella per maltractaments i havia tingut una ordre de protecció.

Alerta d’un familiar

Notícies relacionades

Alerta d’un familiarSegons les primeres informacions, un familiar de les víctimes ha avisat la policia perquè ningú contestava al timbre al domicili. Quan els agents han entrat a la casa han trobat els cossos sense vida de la dona i el seu fill. Immediatament s’ha alertat la Guàrdia Civil, que ha obert una investigació per determinar les causes de la mort.

Es tracta, ha assenyalat la institució insular del primer assassinat per violència masclista d’aquest any 2021 a les Balears. La jove assassinada s’ha convertit en la víctima número 1.088 en tot l’Estat des de l’any 2003. El seu fill menor també es considera víctima de violències masclistes.