A la recerca de restes biològiques

Els agents realitzen un nou registre a la casa de les nenes desaparegudes a Tenerife

Dos gossos especialitzats en la recerca de restes biològiques participen en la investigació

2
Es llegeix en minuts

Els agents de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil i del Laboratori de Criminalística estan realitzant aquest dilluns al matí un nou registre a la vivenda de Tomás Gimeno, el pare que va desaparèixer amb les seves filles, l’Olivia i l’Anna, el 27 d’abril. Segons les fonts consultades per ‘El Dia’ del mateix grup editorial que EL PERIÓDICO, en aquest nou registre, el quart que els agents porten a terme a la casa que té Gimeno a Igueste de Candelaria, es verificarà si falten o no peces de vestir de les petites.

A part de comprovar si falta roba de l’Olivia i l’Anna a la vivenda, els agents han acudit al domicili acompanyats per dos gossos especialitzats en la recerca de restes biològiques.

La recerca de Gimeno i les nenes va començar el 28 d’abril, l’endemà que fos vist per última vegada a la Marina de Santa Cruz de Tenerife. Les càmeres de seguretat col·locades en aquestes instal·lacions portuàries van gravar com Tomás Gimeno va sortir dues vegades a la mar, la primera cap a les 20.50 h, i va tornar a port a les 23.30 h. Abans, el vigilant del port esportiu el va veure treure del seu cotxe i carregar a la llanxa bolsos, maletes i bosses de roba, per a la qual cosa va haver de realitzar tres viatges.

Després, va anar a una gasolinera pròxima, va comprar un carregador de mòbil, el va recarregar uns minuts i va tornar a salpar a les 00.30 hores. En tot moment se’l va veure sol, sense la companyia de les dues nenes.

La llanxa va ser localitzada l’endemà buida i a la deriva, i hores més tard el dispositiu de recerca va trobar flotant a l’aigua una cadira de retenció infantil d’una de les nenes.

Una vegada remolcada a port, la Guàrdia Civil va trobar a l’embarcació, que no tenia àncora, restes de sang, que van resultar ser del pare de les nenes.

Notícies relacionades

El jutjat de Güímar que instrueix la causa circumscriu les investigacions a un presumpte delicte de segrest.

Es mantenen obertes varies línies d’investigació, i, de fet, el jutjat va decretar una ordre de recerca internacional. En paral·lel, continuen les tasques de recerca per aire i mar dels tres desapareguts, pare i filles.

Temes:

Desapareguts