Mor als 20 anys el futbolista Luis Ojeda de manera sobtada

  • El jove futbolista ha mort de manera repetina als vint anys d’edat

  • El club canari UD Las Palmas plora la seva pèrdua i li regala un minut de silenci als seus partits

  • La seva nòvia era una exconcursant del programa televisiu ‘Mujeres y Hombres y viceversa’

Mor als 20 anys el futbolista Luis Ojeda de manera sobtada
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El futbolista Luis Ojeda Suárez, de tan sols 20 anys, va morir el 24 d’abril de manera sobtada. El club canari UD Las Palmas on jugava el jove va comunicar la notícia a través de la xarxes socials i li va retre homenatge a fent un minut de silenci al partit jugat dissabte a la nit contra l’Espanyol. La seva parella és Lola Ortiz, una famosa participant del programa ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ de Telecinco.

Notícies relacionades

De moment es desconeixen les causes de la mort d’Ojeda però qui en va informar va ser el compte oficial de twitter de l’equip canari al qual pertanyia el jove. «Consternats per la sobtada mort de Luis Ojeda Suáre. L’UD Las Palmas mostra el seu més profund condol als seus familiars, amics i a tota la família groga», han escrit

La parella del jove és Lola Ortiz, una noia que va participar en una edició d’un famós programa de Telecinco buscant pretendents per formar una relació, per la qual cosa la notícia ha tingut molt enrenou social. Fa tot just uns dies la noia va penjar una foto amb Ojeda celebrant junts el seu aniversari.