La Guàrdia Urbana de Barcelona descobreix dues macrofestes il·legals en una sola nit

  • La policia local va detectar una festa il·legal en un pàrquing del districte de Nou Barris amb 52 persones

  • Un empresari del Born va obrir el seu local, on es van comptar 200 persones en una festa no permesa

  • Un grup de persones al barri del Raval es van encarar els agents quan els van veure incomplir el toc de queda

La Guàrdia Urbana de Barcelona descobreix dues macrofestes il·legals en una sola nit
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un cap de setmana més, les festes il·legals tornen a copar el gruix del treball de la policia local. A Barcelona, els agents de la Guàrdia Urbana han aturat dues macrofestes en tan sols una nit. Una, de 52 persones en un aparcament, i una altra en un local del Born que no tenia permisos per obrir.

Encara no s’havia posat el sol quan els agents de la policia local de Barcelona aquest dissabte van irrompre en un local del Born que es va saltar per complet les restriccions sanitàries i va omplir el recinte de 200 persones. Com si la pandèmia no hagués existit i es pogués portar la mateixa vida que el 2019. El propietari del local va ser sancionat amb una multa important.

Notícies relacionades

Poques hores després, a la una de la matinada, els agents irrompien al passeig Valldaura, al districte de Nou Barris. Havien muntat una festa il·legal en un pàrquing on es comptaven 52 persones que no complien les mesures de seguretat i distancia contra la pandèmia ni portaven mascareta.

Aquella mateixa nit una trentena de persones van ser vistes bevent alcohol a la plaça de Castella, al barri del Raval, incomplint el toc de queda i sense portar la mascareta. Alguns dels integrants del grup es van encarar contra els urbans i van ser reduïts pels agents. En total van interposar una trentena de multes