A Sabadell Nord

Un jove denuncia un episodi homòfob en un tren de FGC

L’Observatori contra l’Homofòbia ha anunciat que registra la incidència i que està a disposició de les víctimes

Estació de Ferrocarrils de la Generalitat a plaça de Catalunya.

Estació de Ferrocarrils de la Generalitat a plaça de Catalunya. / ELISENDA PONS

1
Es llegeix en minuts

L’Observatori contra l’Homofòbia ha denunciat un episodi homòfob registrat ahir a la nit en un tren de Ferrocarrils de la Generalitat quan un jove va insultar dos nois que s’estaven abraçant en un vagó, i ha anunciat que registra la incidència i que està a disposició de les víctimes.

Segons ha explicat un dels afectats en el seu compte de Twitter, quan estava arribant a l’estació de Sabadell Nord i mentre estava abraçat amb el seu noi, un altre jove els mirava «amb cara de fàstic» i els insultava amb expressions com que allà «feia olor de merda».

Notícies relacionades

El denunciant assegura que no va respondre a l’agressor perquè es trobava de bon humor i disfrutant de l’últim moment que estaria aquell dia amb la seva parella, tot i que adverteix que està cansat d’«empassar-me tantes idioteses d’aquests pocavergonyes».

Per la seva banda, l’Observatori contra l’Homofòbia s’ha fet ressò de la denúncia també a Twitter i ha exigit «un transport públic amable i sense odi, masclisme ni LGTBI-fòbia, amb protocols específics».

Temes:

Homofòbia Trens