Dos morts i quatre ferits en l’incendi d’una vivenda ocupada a Cassà de la Selva

El foc s’ha declarat als baixos d’un edifici del número 51 del carrer del Raval que tenia la llum punxada

Feia temps que els veïns de la zona es queixaven d’ocupacions i dels problemes que això generava

1
Es llegeix en minuts

Dues persones han mort i quatre han resultat ferides en l’incendi en una vivenda a Cassà de la Selva (Gironès). Segons informa el Diari de Girona, la vivenda era ocupada i tenia la llum punxada. El foc s’ha declarat als baixos d’un bloc de pisos situat al número 51 del carrer del Raval del municipi.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l’incendi, que ja ha pogut ser extingit, s’ha iniciat per motius que s’investiguen a les 8.40 d’aquest divendres en una vivenda situada als baixos de l’edifici, a l’interior del qual els equips d’emergències han localitzat dues víctimes mortals. A causa de l’incendi, també han resultat intoxicades quatre persones per inhalació de fum, tres de les quals han sigut evacuades a l’hospital Santa Caterina, a Girona, mentre que l’altra ha sigut donada d’alta. 

Els veïns que han pogut sortir pel seu propi peu ja han pogut tornar a casa. Els bombers estan ara revisant l’edifici de l’incendi així com un altre edifici adjacent. Al lloc dels fets s’hi han desplaçat 10 dotacions de bombers, així com efectius dels Mossos d’Esquadra i del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Pis ocupat

Notícies relacionades

La vivenda on s’ha originat el foc està ocupada. Els Mossos investiguen les causes del foc així com la identitat de les dues víctimes mortals. Tot i que per ara es desconeix l’origen de l’incendi, el que sí que ha comprovat la policia és que el pis afectat tenia la llum punxada.

Fa pocs dies, Diari de Girona informava precisament que veïns del carrer Raval es queixaven d’ocupacions i de problemes de delinqüència i incivisme que això generava. Un dels edificis de què es queixaven és precisament el sinistrat aquest divendres.

Temes:

Bombers Incendis